2010 m. balandžio 5 d., pirmadienis

Byeholiday.




Na, kaip Jums atostogos praėjo? :) Nerašiau, nes nelabai turėjau laiko, ir tiesą pasakius jau norėjau nutraukti visus savo rašymus, ir jei jau matėt kėliau nuotraukas tam, kad pasidalinčiau su jumis. Tačiau visus juos ištryniau iš blogo, nes nusprendžiau tęsti rašymą, ir pamaniau, kad nuotraukų dar prireiks vėliasniam laikui.
Taigi, Velykos... God... Dabar man siaubingai skauda pilvą nuo šokoladinių kiaušų. Tikrų per dvi dienas suvalgiau vos du. Vieną vakar ir vieną šendien ryte. Vakar tiek siaubingai prisiėdžiau visko, kad maniau šendien nieko nevalgysiu, nes prieš šūlę reikia atgauti kilus, kuriuos buvau numetus per atostogas (-3kg). Iki 14h. miegojau, taigi nieko nevalgiau. BET va tada tai prasidėjo. Atsikėlus suėdžiau jau minėtą kiaušą, paskui kokių 20 šokoladinių. Tada mišrainių, ir viską užbaigiau nuostabiais dviem gabalais torto. Šaunuolė.
Žodžiu šventės baigėsi, ir metas RIMTAI susiimti (eilinį kartą). Nu bet rimtai čia. Ir JAU antras pavasario mėnuo!!! Taigi iki vasaros lieka vis mažiau laiko. Todėl nuo rytojaus aš pažadu (ir turiu įsigyti) štai ką:
1. Bent iki kito pirmadienio NEĖSTI, išskyrus daaaaug vandens ir pietums - obuolys, kad nenualpčiau kada per pamoką.
2. Nusipirkti tušą (!)
3. Atsisiųsti naujausias GG serijas, kurias apleidau per atostogas
4. Būtinai reikia naujų džinsų!!!!!!!!!!

Va nors tiek padaryt man būtų labai gerai.
Ir dar, geros jums šiek tiek trumpesnės savaitės pradžios sušiktojkankynėj.

Bučkis :*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

;**