2010 m. kovo 16 d., antradienis

Mary Kate and Ashley Olsen

Mary Kate ir Ashley jau pakankamai senai yra mano stiliaus ikonos. Atrodo, kad visi drabužiai pasirinkti taip atsainiai, neapgalvotai. Taip galvojau ir aš. Bet kai pradėjau geriau tyrinėti jų stilių, įsižiūrėti į detales pastebėjau, kad viskas atsirinkta taip kruopščiai ir apgalvotai. Bet kiek žmonių tiek nuomonių apie jų stilių. Vieni sako, kad atrodo lyg ,,dantų krapštukas įsisukęs uragane (ar kažkaip panašiai)", o kiti vadina tikromis ikonomis. Aš pritariu atrajai pusei. Jos net ir eidamos nusipirkti kavos atrodo paprastai, tačiau itin madingai. Ir tikrai nepasakysi ,,turi krūvas bapkių, samdosi stilistus ir tik dėl to atrodo gražiai", nes tam, tikrai paminėtų dalykų nereikia ir tokį stilių gali susikurti bet kuri mergina. Žodžiu, gražaus žiūrėjimo;).

P.s. geros likusios savaitės, ir kaip nors ištverkit ateinantį šeštadienį ( nors tokio palinkėjimo man pačiai laaaabai prireiktų, nes nežinau, kaip čia bus dėl jo ).







:*, Karolina.

2 komentarai:

  1. Kad ir kaip bebūtų, ar jos derina rūbus, ar ne - ant gražaus žmogaus ir bulvių maišas gražiai atrodytų. O joms grožio netrūksta :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. nu jo, tikrai netruksta, bet yra daug graziu zmoniu, o vat rengiasi tai nekaip...;D

    AtsakytiPanaikinti

;**